• Waterrijk Oesterdam

Resort Oesterdam

Wie Zeeland zegt, zegt rust en ruimte. Waterrijk Oesterdam is gelegen op het eiland Tholen, hét eiland waar u en het hele gezin kan genieten van een welverdiend weekendje weg of een heerlijke vakantie. Vanaf resort Oesterdam kunnen gasten genieten van een diversiteit aan watersporten zoals duiken en surfen. Gelegen aan het Zoommeer met een directe verbinding aan de Oosterschelde is dit een zeer divers vaargebied. De verschillende wandel- en fietsroutes voeren u langs de pareltjes van het eiland.

Rust en Ruimte
Geniet van de rust en ruimte in één van de luxe Piet Boon villa's. Vrij uitzicht op het water.
City Trips
Naast Bergen op Zoom ligt ook Goes, Antwerpen en Rotterdam dichtbij.
Ruim aanbod
Geniet met elk gezelschap van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Vakantievilla's van 4 tot 16 personen.
Marina Oesterdam

Gelegen in de rustige omgeving van Tholen, tussen Rotterdam en Antwerpen, is Waterrijk Oesterdam de perfecte locatie voor de watersport en alles wat daar bij hoort. Diverse watersportfaciliteiten zullen ervoor zorgen dat u bij Marina Oesterdam aan uw trekken komt. Met beschikking over een volledig geïsoleerde binnenstalling met vloerverwarming is Waterrijk Oesterdam de beste omgeving om boten te waarborgen. In zowel de winter- als de zomermaanden is er ruimte in beveiligde en verwarmde binnenloods.

Trailerhelling
Wij kunnen uw boot tot 20t hydraulisch liften.
Botenstalling
De beveiligde binnenstalling van Marina Oesterdam is volledig geïsoleerd en beschikt over vloerverwarming.
Jachthaven
Marina Oesterdam start in 2018 met de aanleg van de moderne nieuwe jachthaven met 146 havenplaatsen voor boten van 7 tot 20 meter.
Restaurant Zink

Vanaf 2018 start Waterrijk Oesterdam met de bouw van een spectaculair nieuwe horeca. Een aanwinst voor de gehele omgeving waarbij iedereen kan genieten van de heerlijke ontspannen uitstraling, uniek uitzicht en uitdagende culinaire gerechten. Het gehele jaar gaan onze gasten hier het vakantiegevoel vinden. Een ruime opzet en trendy inrichting zorgen voor een vernieuwde ervaring. Beleef in de zomer een vakantiebestemming op het Cabanastrand en kruip in de winter lekker weg rondom de openhaard. Met de verwarmde terrassen is het ook in het voor en najaar heerlijk genieten van deze unieke locatie. Twee verschillende concepten om uw zakelijke evenement tot een groot succes te brengen. Van kleine gezelschappen in de businessroom tot een seminar of lezing in eventroom, alles is mogelijk. Geniet van het uitzicht over het gehele resort en ervaar de luxe van even helemaal niets. 

Trendy A-la-carte restaurant
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op het Cabanastrand of loungeterras.
Diverse luxe businessrooms
Voor seminars, meetings en overige zakelijke events.
Zeeuwse zaligheden
Geniet met uitzicht op het water van uw ontbijt/lunch/diner.